C H 21 15 K

با کمترین امکانات بهترین باشیم

C H 21 15 K

با کمترین امکانات بهترین باشیم

هکر ۱۸ساله انگلیسی چگونه آمازون، بی بی سی، نت فلیکس ونت وست را خواباند؟
امروز «جکَ چپل» در دادگاه عالی منچستر حاضر شد تا تفهیم اتهام شود.به گزارش خبرآنلاین، هکر 18 ساله متهم است تا در حملات DDOS به سرور سایتهای بزرگی مانند بی بی سی، آمازون، وودافون، بریتیش تله کام، تی موبایل، EE ،تنفلیکس و بانک «نت وست» نقش اصلی را داشته است.بر اساس مدارک دادگاه ، چپل با ادیت نرم افزار بیزینسی که کمپانیهایقربانی از آن استفاده میکردند، این برنامه را برای حمله خودکار DDOsتعریف کرده است و سازمانهای بزرگی مانند آژانس ملی ضدجرم انگلیس را به دردسر انداخته است. از آنجایی که در این مورد بخصوص، انگلیسیها نتوانستند وی را به تنهایی شناسایی کنند، از اف بی آی، پلیس سایبری اسرائیل و واحد سایبری یوروپل کمک گرفتند. پلیس میگوید هیچ کدام از حملات DDOS در سال 2015 منجر به سرقت مالی یا دیتا از کمپانیهای مذکور نشده است. گفتنی است هکر مذکور با راه انداختن «هلپ دسک» سعی در کمک آنلاین به قربانیان خود داشت.
خبرآنلاین : تاریخ : سه شنبه 13 تیر 1396 - 55:45:14 کد مطلب:683112

توضیحات: حملات dos چیست؟
مضرترین حملات شبکه ای، حملات تخریب سرویس توزیع شده (DDOS ها) هستند ، در یک حملة DDOS مهاجم خدمات شبکه را بارگذاری می کند یا سیلی از پیامها را به شبکه می فرستد، اما اینکار را از تعداد زیادی میزبان توزیع شدة مختلف در اینترنت انجام میدهد. از آنجاکه بسته ها از تنها یک سیستم نمی آیند، مسدود کردن آنها با یک دیوارة آتش غربال ساز بسته ها کار دشواری است؛ مگر اینکه میزبانها را بکلی از اینترنت جدا کنید.

حملات DOS یکی از راحت ترین و در این حال بد ترین نوع حملات شبکه ای هستند.
روش کار:
سرور های که خدمات ارائه می دهند . به صورت کلی می توانند در یک زمان به تعداد محدودی از سرویس گیرنده ها خدمات ارائه دهند . زمانی که تعداد درخواست های این سرویس گیرندها خیلی زیاد باشد و از محدوده توانی سرور خارج شود .سرور یا دچاره کندی کار می شود و یا خاموش می شود. این نو حملات چون باید توسط یک فرد آغاز شود ردیابی این فرد آسان است . برای این کار از کرم ها و بد افزار های خودکار استفاده می کنند . البته با پیشرفت علم کامپیوتر و افسایش قدرت سیستم های کامپیوتری خیلی سخت می شود با یک سیستم برای این نوع حملات استفاده کرد . برای حل این مشکل از حالت توضیع شده(DDOS) استفاده می شود در این روش از چند سیستم برای این کار استفاده می کنند شاید سیستم شما بدون اطلاع شما این کار را انجام می دهد.
توضیح کامل :
برای این که شما با یک صفحه وب که حالت پویا یا فعال دارد کار کنید ،داما سیستم شما(مرورگر) با سرور در ارتباط است . این ارتباط با یک سری بسته های خاص انجام می شود . این بسته ها حالت ویرایشی دارند درواقع می توان متن آنها را واکشی کرد . زمانی که بسته های ارسال شده به سرور بیش از اندازه و بدون مفهوم باشند سرعت سیستم خیلی پایین می آید . یکی از مشکلات این روش این است که آپی سیستم ارسال کننده و دریافت کننده در بسته قرار می گیرد. و با تغییر آی پی سرور می توان از شر این حمله در امان بود. و سیستم ارسال کننده را ردیابی کرد. پس نفوذ گر باید توسط یک VPN مخصوص در یک بازه زمانی محدود و از یک سیستم عمومی یا بلا استفاده استفاده کند . و بعد از رسیدن به هدف تمام وسایل مورد استفاده را از بین ببرد. و از محدوده مکانی که قرار داشت دور شود.
هدف:
از کار انداختن سیستم های امنیتی ، نشان دادن قدرت ، سرگرم کردن مدیران انفرماتیک شرکت ، و .....

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۴/۱۹
چنگیز رهبری

نظرات  (۱)

خبر رو قبلا شنیده بودم . ولی توضیحات خیلی عالی بود.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی